Bygg i Östhammar

Hej igen, och välkomna hit till min blogg. Vanligtvis handlar den här bloggen och teknik och IT, och det vet jag att ni tycker mycket om när det gör, men samtidigt har ni sagt att det är skönt med lite avbrott ibland, och därför tänkte jag idag prata om något lite annorlunda som jag ändå hoppas att ni kommer att gilla. Det är nämligen så att jag idag ska prata lite om företag som håller på med bygg i Östhammar, och det företag som jag tänkte rikta in mig på är Örkulla Bygg & Fastighetsservice.

Anledningen till att jag vill prata om detta är för att det här företaget var på mitt jobb och hjälpte oss att bygga om i butiken ganska nyligen, och deras arbete var verkligen enastående. Ingen gång förut har jag varit med om ett företag som har varit så måna om att göra alla kunderna nöjda, och helst av allt se till att det inte fanns någonting som över huvud taget gick att klaga på när arbetet var färdigt och klart. Jag måste säga att jag var djupt imponerad av dessa byggarbetares höga arbetsmoral och de vägrade sitta ner och lata sig, utan allt skulle följa planeringen, och helst av allt ligga före i planeringen så att vi som kund kunde fortsätta med vår verksamhet så fort som det bara gick. Denna omtanke om sina kunder har jag sällan sett förut, och därför vill jag ta tillfället i akt att rekommendera detta företag till alla er som behöver hjälp med bygg i Östhammar, Uppsala och Knivsta.