Onödig repa på bilen

Jag bor, tillsammans med min sambo sedan fyra år tillbaka, i ett hus i Sandviken. Jag är ganska påhittig av mig, jag gillar att komma på smidiga lösningar till problem som jag upplever eller så skapar jag problem som jag försöker lösa med egenpåhittade moduler och liknande. Jag har påhittigheten och ritningarna i huvudet men är verkligen inte praktiskt lagd därför blir inte mina uppfinningar fullt så fungerande som jag hoppas på. Jag är intresserad av medeltida ting, vapen, pilbågar och sådant. Så förra helgen så gjorde jag ett typ av armborst av mindre karaktär. Jag gjorde delarna i trä, spikade och borrade ihop modulerna så jag hade ett fungerande verktyg, trodde jag… När jag skulle testskjuta en liten bil så gled pilen av rälsen som jag hade gjort och flög rakt in i bilen och gjorde en riktig repa i sidan. Det grämer mig, hur som helst så hade vi en skada sedan tidigare på bilen, på samma sida då vi stötta ihop i en annan bil. Så nu har jag tänkt lämna in bilen till lackering i Sandviken. Företaget som ska hjälpa mig heter Autolack i Gävle AB och de har bred erfarenhet och kunskap kring plåtarbeten och lackerings-arbeten. Jag hoppas att de kan ta in bilen så snart som möjligt. Det passar ganska bra för mig nu eftersom jag har semester och har en massa fritid tills nästa vecka då sambon också går på semester i Sandviken. Som tur är så är det inga plåtskador på bilen utan enbart en lackering som behöver göras. Jag ska höra med Autolack AB i Sandviken och se vad de säger om skadan på bilen.